Kiadó apartmanok Zalakaroson

Zalakaros Hegyalja utca 14
2 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4189430
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
A JANKÓ APARTMANHÁZ a zalakarosi fürdõtõl ~800 m-re mûködik.
ABC 350 m.-re, cukrászda 150 m.-re, a legközelebbi étterem 200 m.-re van. Az apartmanokhoz egyéni konyha-fürdõ-Wc és erkély vagy terasz tartozik kertibútorokkal. Az udvarban ingyenes zárt parkoló van,a szállás egész területén és a szobákban ingyenes a Wi-fi. Az udvarban fedett kertipavilon szolgálja vendégeink további kényelmét,asztalokkal,padokkal,székekkel és hintaággyal. Elérhetõség: Jankó Tamásné,8749 Zalakaros,Hegyalja utca 14 Telefon: +36 93 340581; Mobil: +36 30 2173272 E-mail: hausjanko@t-online.hu Web: www.zalakaros.info.hu/hausjanko Az egyéni erkélyes,egylégterû 2 fõs (ára
5375 Ft/fõ/éj) és a kétszobás 3 fõs apartmanok (ára 5100 Ft/fõ/éj) a Jankó Apartmanház udvari fõépületében találhatók.Minkét apartmantípus pótágyazható szobánként max.1 gyermek részére (ára:3000 Ft/fõ/éj) 14 éves korig. A tetõtéri 1 fõs (ára: 9950 Ft/fõ/éj) vagy 2 fõs klímás apartmanok (ára 5375 Ft/fõ/éj) az apartmanház utcai épületében találhatók. Az árak elõszezoni árak (min.3 éj,fõszezonban (min 4 éj) drágább a szállás. A szobában kényelmes ágyak,prakrtikus bútorok,fotel,asztal, székek,külön olvasólámpák és falifogas van továbbá minden szobában síkképrnyõs TV van iöbb mint 150 csatornával.Fürdõ-Wc tartozik az apartmanhoz fürdõszobaszekrénnyel,mosdóval, zuhanyzóval, toalettpapírt, kézmosót,Wc fertõtlenítõt, ágynemût és személyenként 2 db törölközõt adunk. Zalakarosról Zalakomár felé kerékpárúton is elérhetõ el a kápolnapusztai bivalyrezervátum (8 km).A Kis-Balaton déli partja mentén haladva érjük el a Kányavári-Szigetet (12 km).Zalakarosról induló sétakocsikázás, hegyi pincés esték gazdagítják a programot. Balaton·~25 km.-re Hévíz és a mûemlékekben gazdag Keszthely ~30 km.-re,Nagykanizsa~18 km.-re, a Szlovén és Horvát határátkelõ ~50 km.-re,a megyeszékhely Zalaegerszeg 60 km.-re van tõlünk. Horgászatot kedvelõknek a galamboki horgásztó (2 km),a miháldi horgásztó (8 km),Kis-Balaton déli oldalán a Kányavári-Sziget és északi oldalán a zalavári út melletti rész (15 km) nyújt lehetõséget a kikapcsolódásra.Zalakaroson a helyi utazási irodában országon belüli és a közeli országokba 1 napos utazásokra lehet befizetni. Zalakarosra az M7-es autópálya zalakomári lehajtóját elhagyva lehet eljutni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jankó Tamásné

  • 0036302-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zalakaros

Hegyalja utca 14

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jankó Tamásné

  • 0036302-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Zalakaros

Hegyalja utca 14